Glasfusing,  Hobby

Hot Pot

Endelig… min længe ventet Hot Pot er ankommet!!!

Jeg har set på youtube at man kan lave glas kunst derhjemme, kun ved mikrobølge varme!?! det var jeg så lige nød til at prøve… jeg søgte en masse danske steder men, ærlig talt så bliver jeg sgu lidt nærig når jeg ser at en Hot Pot koster 460,- uden tilbehør, når jeg har set den på Banggood (En side jeg slet ikke kender) til 463,- med en masse tilbehør, men jeg må sige at jeg var lidt betænkelig, da jeg kunne se at det er en af de her Kina sider, men de tilbød både toldforsikring og skadesforsikring for små 40,- ekstra, så i mit hoved så regnestykket sådan her ud: for 43,- mere ville jeg få en masse tilbehør også… (eller også ville jeg blive snydt og aldrig se skyggen af min pakke).

Jeg bestilte pakken d. 8/1 og allerede d. 10/1 fik jeg mail om at min pakke var afsendt, og et tracking nr., desværre kom der aldrig oplysninger om hvor i verden min pakke befandt sig, men så i går d. 15/1 får jeg en sms, om at jeg kunne vente pakken allerede idag d.16/1 (8 dage undervejs hele vejen fra Kina, det syntes jeg sgu er imponerende) og Jubiiii… idag bankede en sød mand fra DHL på min dør med min pakke i hånden!

Nøj hvor jeg glæder mig til at komme rigtig igang med det, jeg kunne selvfølgelig ikke vente til jeg havde mere tid, så jeg fik, sammen med 2 af mine børn lavet en lille “Dims”, måske lidt mere tid og lidt mere øvelse, ville gøre underværker.

Vi anede ikke hvordan det skulle lægges så det blev bare sådan her, lidt tilfældigt.

Efter 18 min i microbølgeovn (3×6 min.) næste gang starter jeg med 10 min. så får jeg ikke lukket varmen ud for tidligt. ud fra hvad jeg har læst mig frem til så skal det ikke have mere en 8 – 12 min.

Det færdige og afkølet resultat, mon ikke den kan blive meget fin når den får en gang med filen!?!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *